Saturday, March 24, 2012

Nedtur

De siste ukene har jeg hatt en skikkelig nedtur, utenom stallen har jeg bare ligget i fosterstilling i senga og sett serier... Nå er det tomt for serier, så da må jeg gjerne stå opp og møte verden igjen...

Skadetrangen har vært intens, og selvmordstankene har lurt seg frem både titt og ofte, men jeg har klart å rømme inn i seriene, så til nå har det gått greit. Jeg holder ut, foreløpig.

7 comments:

  1. Anonymous8:18:00 PM

    Veldig bra at du holder ut vesla!

    Legger igjen klemmer.

    ReplyDelete
  2. Du e flinke!

    ReplyDelete
  3. Anonymous8:07:00 PM

    Hei Cathrin,

    Nå har du hatt så fin "flyt" og vært så flink så lenge. Dette fikser du! Jeg sitter jo her og leser bloggen din tenker på hvor flink du er og hvor sterk du må være for å komme igjennom disse periodene med vondskap. Alle som omgås deg er privilegerte, både privat og i jobb! Du er sterk, og bruk nå det positive du har opparbeidet deg de siste månedene til å komme deg igjennom disse tøffe dagene.

    Skulle ønske det var noe jeg kan gjøre! Da jeg ikke veit hva jeg skal gjøre så legger jeg igjen en liten hilsen til deg, som minner deg på at mange tenker på deg og ønsker deg det aller beste.

    Gi beskjed hvis det er noe jeg kan gjøre for å gjøre hverdagen din litt lettere, jeg stiller opp hvis du trenger meg, uansett hva det måtte være.

    Stå på!

    Thomas

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:34:00 AM

    Hvordan har dagen i dag vært? Min har vært kjip, ikke vond, men kjip. Håper du har det fint! ;-)

    Thomas

    ReplyDelete
  5. Hei hei!
    Nå har jeg og oppdaget bloggen din! Den er sterk å lese, jeg heier så inderlig på deg!! Gleder meg til neste innlegg allerede. Klem!

    ReplyDelete

Jeg setter stor pris på om du legger igjen ett lite hei når du har vært innom:D